6 des 2019

Thorvald Meyers gate 8, 6 og 4 og Toftes gate 11 og 13 – Pellisas skal inn i DIN leilighet henholdsvis tirsdag 17. desember og onsdag 18. desember.

Thorvald Meyers gate 8, 6 og 4 tirsdag 17. desember. Toftes gate 11 og 13 den 18. desember.

De vil starte med leilighetene på toppen i Thorvald Meyersgate 8, og jobbe seg nedover. Tilsvarende vil de starte på toppen i Toftes gate 11. Det er ikke mulighet for individuelle avtaler - vilkår for at vi kun betaler en "en egenandel". Vi må derfor "hoppe i takt".

Styret har avtalt at du kan levere nøkkel til Jernia Ringnes Park

Kan du ikke være hjemme mellom 8-16 den aktuelle dagen, eller alliere deg med en nabo, kan du levere nøkkel før fredag til Ringen Jernia i åpningstiden (kl. 20 på hverdager). Det kan være at Pellisas vil jobbe litt ut over kvelden, men du må beregne deg på at de må har nøkkel for å jobbe på dagtid.

Fint om det kan bli gjort så raskt som mulig.

Merk at du KUN kan lever nøkkelen til døren din, og den MÅ være merket med TM (for Thorvald Meyers gate) eller TG (for Toftes gate), leilighetsnummer som er det interne nr. vårt – evt. også seksjonsnummer (ikke nr. som begynner på H), og etternavn. Det skal også være i en nøkkelring. Se illustrasjonsbilde.

Du kan evt. ta kopi av nøkkel og kjøpe nøkkelring / merkelapp på Jernia - som beboer i Ringnes Park Vest får du som vanlig rabatt på vår lokale Jernia).

Jernia har åpent på hverdager fra kl. 10.00 – 20.00

Pelias er utførende firma på oppdag av Tryg forsikring. Den enkelte kan ikke kontakte utøvende firma eller forsikringsselskap da forsikringen kun dekker et samordnet besøk via styret.

For at bekjempelsen skal gi best mulig resultat er det viktig at alle store møbler som sofaer og senger osv. trekkes ut fra veggen slik at en person kan passere lett bak✅. Det må også vaskes grundig så tett opptil dagen før bekjempelsen som mulig. Det vil bli punktbehandlet med forgiftet åte i overgangen gulv-list i hele leiligheten ✅

NB: Som seksjonseier har du ansvaret for å informere dine leietagere.

NB! Det er svært viktig at skadedyrfirmaet kommer inn i samtlige leiligheter den aktuelle dagen!

Følg oss på gjerne også på vår hjemmesiden http://ringnesparkvest.no/- Det er vår vedtatte hovedinformasjonskanal. Du kan abonnerer på nyhetsbrev, og i tillegg følge oss på facebook. 

Som tidligere annonsert vil Pellias komme mandag 9. desember og tirsdag 10. desember i Thorvald Meyersgate 12 og 14. Les også tidligere informasjon for mer detaljer.

Våre resterende blokker vil bli ivaretatt i det nye året. 

Se også tips til «selvhjelp» for å beskytte deg og ditt: https://www.facebook.com/872605792806972/posts/2870213416379523?

Vi beklager ulempen, men vi håper på forståelse for at dette er et viktig forebyggende tiltak i sameiet vårt.

Hilsen Styret Ringnes Park Vest Sameie