15 mai 2019

Takterrasser, fest og moro på 17. mai – og ellers i året!

I år vil det grunnet noen episoder i fjor være mer synlige vektere gjennom hele dagen.

Vi håper å se som mange som mulig litt før kl. 0835 (tidspunkt kan bli noe endret), slik at vi kan gi Sagene musikkorps en god velkomst før vi heiser flagget i indre gårdsrom i Ringens Park Vest Sameie. Hyggelig om noen av våre naboer også kommer.

Sagene skole inviterer til fest på 17. mai! Det blir salg av kaker, pølser, is og brus, lotteri, leker og underholdning fra utescenen. Korpset spiller og det blir garantert 17. mai-stemning. Alle er velkomne!

Vi håper også så mange som mulig av beboere benytter seg av takterrassene våre for kos og hygge med venner og familie. Det er panoramautsikt over hele Oslo.

Imidlertid:

DET ER IKKE TILLATT Å PRIVATISERE TAKTERASSENE – DET ER IKKE «DITT» PRIVATE FESTLOKALE.

Det skal være åpent for alle og det skal være hyggelig for alle å være der – både store og små.

Vis hensyn til at det bor folk rett under takterrassen.

Det er ikke tillatt å spille forstyrrende musikk eller være overstadig beruset med de konsekvenser det kan ha for sikkerhet, lydnivå og forsøpling.

Det å gå utenfor rekkverk, kaste sigaretter eller annet ned, er forhold som vil kunne medføre konsekvenser for ditt eier- eller leieforhold. Det er også en selvfølge at en rydder opp etter seg.

DU HAR ANSVAR FOR DINE GJESTER!

Det oppfordres alle beboere i RPV til å sette seg inn gjeldene husordensregler på vår hjemmeside. Der finner du også vedtatt «FESTREGLEMENT I RINGNES PARK VEST SAMEIE», se http://web1.herborvi.no/docs/253572/download/5917%20Ringnes%20Park%20Vest%20Sameie.pdf

Dersom vekterselskapet må rykke ut til Sameiet på grunn av husbråk, kan styret pålegge seksjonseieren som er skyld i husbråket å dekke de faktiske kostnadene ved utrykningen. Dersom det er leietaker som er skyld i husbråket, vil kravet bli rettet mot seksjonseier. Nr. til vekter er 22 97 10 70

Vi ønsker alle en hyggelig 17. mai feiring.

Med vennlig hilsen
Styret Ringes Park Vest Sameie