Endret: 6 des 2019     Opprettet: 21 sep 2017

TV og bredbånd fra Telenor Norge

Sameiet har en avtale med Telenor Norge (tidligere Canal Digital)

Avtalen gir alle seksjoner Bredbånd 30 Mbps og en T-WE mini dekoder (standard HD dekoder uten opptaksfunksjon) inkludert kortavgift, som dekkes gjennom fellesutgiftene.

*Hvis man individuelt ønsker høyere hastighet på bredbånd som, ekstra dekodere eller trådløs ruter, så kan dette bestilles via kundesenteret tlf: 91509000  eller via mine sider på www.telenor.no , og faktureres den enkelte.

 

Eiendomsrett til utstyret

Telenor eier utstyret (dekodere og modem) som benyttes i sammenheng med avtalen. Den enkelte husstand plikter å varsle om flytting via kundesenteret (tlf:91509000 ) og la utstyret stå igjen i leiligheten ved salg/utleie.

Skulle nyinnflyttet beboer oppleve at feil eller  mangler i leiligheten, send ene-post til 81555520@telenor.com, og referer til avtalen med Ringnes Park Vest Sameie, så sender de en ny boks pr. post. Husk å oppgi navn, adresse, seksjonsnummer og navn på tidligere beboer.

 

Bekreftelse på bredbåndsandel

Hvis det er noen som har bredbånd betalt av arbeidsgiver og ønsker å få ett underlag mot innbetalingen gjennom fellesutgiftene, så kan man sende en epost til Telenor på 81555520@telenor.com,  og be om ett brev som heter "Til arbeidsgiver –andel bredbåndskostnader."

Husk å oppgi navnet ditt, hvor du bor og hvem nettpakke du har pr idag (Standard pakken heter Komplett 75).

Du trenger ikke å kontakte styret.

 

Mvh
Styret Ringnes Park Vest Sameie