Endret: 26 feb 2020     Opprettet: 24 feb 2020

Pelias i Sannegata 6, Toftes gate 21 og 23

I morgen tirsdag 25. feb. startet Pelias på toppen i Sannergata 6. På onsdag 26. februar starter de på toppen i Toftes gate 21 og fortsetter med Toftegate 23 ut over dagen. Styret har avtalt at du kan levere nøkkel til Jernia Ringnes Park Vest.

Kan du – forståelig nok - ikke være hjemme mellom 8-16 den aktuelle dagen, eller alliere deg med en nabo, kan du levere nøkkel til Jernia på Ringen senater i åpningstiden (kl. 20 på hverdager). Det kan være at Pellisas vil jobbe litt ut over kvelden, men du må beregne deg på at de må har nøkkel for å jobbe på dagtid.

Merk at du KUN kan lever nøkkelen til døren din, og den MÅ være merket med TM (for Thorvald Meyers gate) eller TG (for Toftes gate) eller SG (for Sannergata), leilighetsnummer som er det interne nr. vårt – evt. også seksjonsnummer (ikke nr. som begynner på H), og etternavn. Det skal også være i en nøkkelring. Se illustrasjonsbilde.

Du kan evt. ta kopi av nøkkel og kjøpe nøkkelring / merkelapp på Jernia - som beboer i Ringnes Park Vest får du som vanlig rabatt på vår lokale Jernia).

Husk å vask langs listen og at alle store møbler som sofaer og senger osv. trekkes ut fra veggen slik at en person kan passere lett bak.

Det vil bli punktbehandlet med forgiftet åte i overgangen gulv-list i hele leiligheten. For at bekjempelsen skal gi best mulig resultat er det anbefalt at vi IKKE vasker på 8-10 uker langs listen.

Den enkelte kan ikke kontakte utøvende firma eller forsikringsselskap da forsikringen kun dekker et samordnet besøk via styret. Det er derfor ikke mulighet for individuelle avtaler - vilkår for at vi kun betaler en "en egenandel". Vi må derfor "hoppe i takt".

Vi beklager ulempen, men vi håper på forståelse for at dette er et viktig forebyggende tiltak i sameiet vårt. 

Informasjon om behandling i Toftes gate 15, 17 og 19 kommer senere.

Hilsen
Styret Ringnes Park Vest Sameie