Endret: 3 apr 2020     Opprettet: 2 apr 2020

NB: OPPDATERT / TV-Dekoder - TELENOR

STYRET OPPFORDRER ALLE BEBOERE TIL Å AVVENTE BESTILLING AV NY DEKODER DERSOM MAN IKKE BRUKER T-WE TJENESTEN. Det er mulig å leie T-WE boks av Telenor til en kostnad av 99,-/mnd. Dette dekkes av den enkelte beboer/eier, som må returneres til utstyr om vi ikke lenger har en fellesavtale med selskapet. . Mandag 30.3 varslet Telenor at T-we tjeneste vil forsvinne for de som har T-WE minidekoder (inngår i fellesavtalen). Se vedlagt informasjonsskriv.

ALLE KAN FORTSATT SE PÅ TV, men vi mister tilgang til T-We-tjenestene (Filmleie, Arkiv, Start forfra og Min side via TV-boksen). Dersom man bruker T-WE appen via mobil/nettbrett eller SMART-TV og streamer dette vil disse funksjonene fortsatt være tilgjengelig.

Styret har fått mange henvendelser i forbindelse med TV/INTERNET.  

Sameiet er ikke bundet av bindingstid i dagens avtale og det pågår arbeider med å innhente tilbud fra forskjellige leverandører. På grunn av Covid-19 har dette dessverre tatt lenger tid en normalt.

Styrets innstilling til ny leverandøravtale vil bli presentert for sameiet og tatt opp i et ekstra digitalt møte ETTER at ordinært årsmøtet er avholdt, mer info kommer.

Vi beklager ulempen dette medfører!

Mvh
Styret Ringnes Park Vest Sameie