23 feb 2021

Innbrudd!

Sjekk egen bil og bod!

Vi har de siste dagene blitt varslet om at det har forekommet flere innbrudd i både garasje syd og nord. Det er stjålet sykler og det er gjort innbrudd i både biler og boder. I tillegg er også enkelte postkasser brutt opp. 

Vi har allerede funnet samme gjerningspersoner på overvåkingskameraene som gjør innbrudd. Allikevel må den enkelte selv snarest meldte forholdet til politi og eget forsikringsselskap.

Det er ifølge politiet fint at dere opplyser om at styret sitter på bildebevis på at samme gjerningspersoner kommer tilbake for nye innbrudd. Det vil øke sannsynligheten for at de oppgradere alvorsgraden av forholdet.

Styret oppfordrer på det sterkeste til å ikke la dørene inn til bodområdene stå åpne – selv om det kun er for en kort periode. I tillegg at alle setter en god lås på sine boder da det dessverre er enklere å komme seg inn i naboens bod om din står åpen/har dårlig lås. Vi oppfordrer også til å unngå at gjenstander med høy verdi bli oppbevart i bodområdene.

Det er heller ikke anbefalt å oppbevare poser el. i bilen - selv om de ikke inneholder verdisaker. De kan «friste» en tyv til å bryte seg inn.

Ring politiet på 112 om dere tror det er kriminelle på ferde. Ring bomiljøtjenesten vår om dere er usikre 22971070.

Send også en e-post til styret slik at vi får gjennomgått kameraovervåkingen om noe har skjedd. Vi trenger da en beskrivelse av hva som har skjedd, hvor det har skjedd, ca. når det kan ha skjedd, og ta gjerne bilder.  

Vår vektertjeneste vil øke sin tilstedeværelse.

Alle oppfordres til å være på vakt mot mistenkelige/ukjente personer.

Mvh

Styret Ringnes Park Vest Sameie