27 sep 2020

Containere med lås

Vennligst ikke sett noe på utsiden av containeren – ei heller om natten. Det er avtalt at de skal byttes med nye dersom de fylles opp. Det er ikke anledning til å bruke containere ved stor oppussing/renovering i egen leilighet, ei heller å «dumpe» et helt flyttelass.

Mandag 5. til torsdag 8. oktober settes det ut to containere i indre gårdsrom som vi beboere i RPV kan benytte.

Vi forsøker igjen med lås da vi håper det vil minimalisere uro rundt container. De vil kun stå i fire dager, og ikke over en helg som tidligere år.

Vi håper flest mulig benytter anledningen til å kaste skrot, men håper at folk gir bort ting andre kan bruke via Finn.no, Fretex ol.

De som bor i Thorvald Meyersgate 10, 12, 14 og 16 a-j Toftes gate 21, 23 og Sannergata 6e har nøkkel til den som blir plassert syd for vannspeilet. De som bor i Thorvald Meyersgate 4a-b, 6, 8, Toftes gate 11, 13, 15, 17 og 19 har nøkkel til den som blir plassert nord for vannspeilet.

Små el-apparater kan kastes i egne EE-bur.

Kjøleskap, fryser og lignede store hvitevarer må du selv få fraktet bort. For eksempel kan du ringe søppeltaxi eller lignede om du trenger hjelp.  

 

NB: Nærmeste miljøstasjoner er Bentsehjørnet og Sofienbergparken minigjenbruksstasjon. 

Farlig avfall, dekk, gips, isolasjon eller våtorganisk avfall i containerne må kildesorteres på vanlig måte, se http://www.renovasjonsetaten.oslo.kommune.no for nærmere info.

GJENBRUK OG KILDESORTERING = MILJØ- OG ØKONOMISK GEVINST

Mvh
Styret Ringnes Park Vest Sameie