23 mai 2020

Containere med lås!

Mandag 25. til torsdag 28. mai settes det ut to containere i indre gårdsrom som vi beboere i RPV kan benytte.

Vi forsøker igjen med lås da vi håper det vil minimalisere uro rundt container. De vil kun stå i fire dager, og ikke over en helg som vanlig.

Vi håper flest mulig benytter anledningen til å kaste skrot, men håper at folk gir bort ting andre kan bruke via Finn.no, Fretex ol.

Det er ikke anledning til å bruke containere ved stor oppussing/renovering i egen leieighet, ei heller å «dumpe» et helt flyttelass.

De som bor i Thorvald Meyersgate 10, 12, 14 og 16 a-j Toftes gate 21, 23 og Sannergata 6e har nøkkel til den som blir plassert syd for vannspeilet. De som bor i Thorvald Meyersgate 4a-b, 6, 8, Toftes gate 11, 13, 15, 17 og 19 har nøkkel til den som blir plassert nord for vannspeilet.

Små el-apparater kan kastes i egne EE-bur.

Kjøleskap, fryser og lignede store hvitevarer må du selv få fraktet bort. For eksempel kan du ringe søppeltaxi eller lignede om du trenger hjelp.  

Vennligst ikke sett noe på utsiden av containeren – ei heller om natten. Det er avtalt at de skal byttes med nye dersom de fylles opp.

NB: Nærmeste miljøstasjoner er Bentsehjørnet og Sofienbergparken minigjenbruksstasjon. 

Farlig avfall, dekk, gips, isolasjon eller våtorganisk avfall i containerne må kildesorteres på vanlig måte, se http://www.renovasjonsetaten.oslo.kommune.no for nærmere info.

GJENBRUK OG KILDESORTERING = MILJØ- OG ØKONOMISK GEVINST

Mvh
Styret Ringnes Park Vest Sameie