Endret: 5 nov 2016     Opprettet: 19 des 2014

UVEDKOMMENDE I GARASJENE

Styret har fått tilbakemelding om uvedkommende i garasjene. Det er mye aktivitet hver natt i garasjen av biler og mennesker. Det er få som venter på at porten går igjen før en kjører videre. Mye kan være unngått av uønsket tilgang til garasjen om alle ble flinkere til det.

Styret har hatt en gjennomgang mht til enkelte forbedringen av sveipeinspeksjonene fra Securitas. I tillegg jobbes det med andre tiltak for å forbedre sikkerheten i RPV.

Det er nå sykkelbur i begge garasjer.

Vinklingen på kameraovervåkingen som er montert er gjennomgått. Overvåkingen er nå også nettbasert slik at det skal være enklere å få sett gjennom aktuelle tidsrom hvor det har skjedd uønskede forhold.

Portene blir nå programmert så lukke tiden blir halvert, dvs fra åpen til lukket på ca 10-14 sek etter at fotocelle er fri.

En del av fjernkontrollene åpner begge portene samtidig. Garasjen er åpen en god stund før begge portene går igjen (nyere fjernkontroller blir kun programmert for å åpne porten på vei inn. Det er fint om den enkelte som både har inn/ut knapp på sin åpner, ikke trykker på begge samtidig.

Det er ikke anbefalt å oppbevare poser/bagger el. i bilen - selv om de ikke inneholder verdisaker. De kan «friste» en tyv til å bryte seg inn - noe som dessverre skjedde for noen dager siden i garasje nord.

Vi som bor i RPV kan alle være med på å bidra til å gjøre vårt boligsameie til et trygt og godt sted å bo. Det er ingen "normal" vektertjeneste som kan måle seg med “tilstedeværelsen” til 1500-1800 mennesker. Vi bor her – og noen er til enhver tid tilstede - døgnet rundt!

Vær på vakt mot mistenkelige/ukjente personer. Ikke slipp fremmede mennesker inn i våre oppganger eller fellesarealer – har folk ikke nøkkel, kan de selv kontakte de en evt. skal besøke.

Ring vår døgnbemannede bomiljøvekterens hvis du observerer uønkset opphold av personer I fellesarealene.: TELEFON: 22 97 10 70

Send gjerne også en e-post til styret: styret@ringnesparkvest.no

Den enkelte som blir utsatt for tyveri må melde ifra til politiet og eget forsikringsselskap.

Mvh

Styret