Endret: 5 nov 2016     Opprettet: 13 feb 2016

Søndag kveld mellom kl. 19. 30 og 20.30 har du en tredje mulighet til å hente en reprogrammert port åpner - kriminelle har vært på ferde igjen.

"De samme bandittene som stjal en åpner i julen har dessverre vært på ferde igjen. Vi var derfor nødt til å sperre den gamle koden til portene.

NB. Se tidligere varsel for nærmere info om sted og annet for byttet....

I forbindelse med bil innbrudd i julen ble det stjålet en portåpner, og styret så det nødvendig å gå over til et system som gjør at vi kan sperre en og en åpner.

De samme kriminelle som stjal åpnere er nå igjen observer på kameraovervåkingen i" vill ferd" i garasjen etter at det har blitt meldt inn tyveri av to sykler og en ny åpner. Bildebevis fra jule-raidet av disse personer er allerede oversendt til politiet. Politiet vil igjen bli kontaktet

De løper rundt, sjekker om bilene er låst og ser de inn i bilene om de ser noe av interesse. Styret anbefaler på det sterkeste å ikke ha så mye som en plastpose i bilen. Er det noe som ikke har verdi, burde en heller vise frem hva som ligger der. Det har vært biltyveri pga plastpose som innhold et julelys og en pakke servietter.

Nå vil vi kunne stenge en og en portåpner, og vi håper tyvene vil skjønne dette raskt. Vi oppfordrer allikevel alle til å ikke ha åpner liggende i bilen.

Vi ber også de av dere som har valgt å ikke kjøpe port åpner til den nye kjøreporten, om å vurder dette på nytt. Dette slik at tidsintervallet til porten kan reduseres noe. I tillegg at alle sjekker at ikke uvedkommende "følger med på lasse" når en kjører inn.

Styret vil oppfordre alle beboere til å bruke bomiljøvakttjenesten ved mistenksom trafikk i Ringnes Park Vest.

Ved sterk mistanke om ulovlige aktiviteter bør selvfølgelig også politiet kontaktes.

Styret vil også - som alltid - oppfordre beboere som har sett eller fattet mistanke om slike aktiviteter til å ta direkte kontakt med styret på e-post.

Securitas 22 97 10 70

Politi 02800

styret(at)ringnesparkvest.no

Med vennlig hilsen

Marianne Husum

Styreleder RPV